Simple pore minimising toning cleanser

     

I used this together with the foam cleanser? toner, serum, day cream & night cream. Pros: Able to lớn clean all the residue after wash my face with the foam cleanser Nice packagingCons: Make my skin a lil bit dry Quite expensive for twice daily use




Bạn đang xem: Simple pore minimising toning cleanser


Ini toner sebenernya enak sih, cuma gatau kenapage authority aku kurang sreg aja masih mau cari toner yang lainn, tapi sih ini toner bagus dan bener-bener angkat kotoran sehabia cuci muka.. masih mau nyari toner yg lebih baik




Xem thêm: Tiểu Sử Nhạc Sĩ Trần Thiện Thanh, Danh Sách Bài Hát Của Trần Thiện Thanh


pernah cotía sebotol, tp efeknya ngga wow banget gitu. tapi ga vì harm juga sih ke wajah, ga bikin jerawat/kusam/bruntusan.... kayaknya pori2 juga ga mengecil yg signifikan... efeknya buat bantu bersihin sisa kotoran yg ga kecuci pake facial wash dan efek ngelembabin




Xem thêm: Nghệ Sĩ Phi Phụng: "Tự Hào Về 20 Năm Bán Sữa Chua Nuôi Gia Đình"


Its been a long, long time ga pake toner setelah cuci muka. Alasan simple, dulu-dulunya kebanyakan toner ada alkoholnya, dan ga suka karemãng cầu muka jadi panas dan/atau perih. Jadi in my own opinion, stigma toner nya "ga deh" Kenapage authority akhrnya pakai? Alasan pertama: karemãng cầu saya kebetulan lucky menjadi salah satu yang dipilih sebatua reviewer yang dinilai oke buat mendapatkan giveaway Olay, dan salah satu hadiah paket adomain authority đắm say toner ini. Dapet ya, dipakai dooong. :) Initially I was afraid lớn apply in on the face, BUT... surprise, surprise..No stings! That"s already a plus point. Alasan kedua: Pas lihat di packagingnya, it says "Pore Minimizing Toner" . Well, well, secara I do have some pores bandel aka komevày agak betah di dalam therefore visible pores....I was curious to see if the toner does as it says.So I use the toner after cleansing the face. Selama 2 minggu, I purposely only applied the toner at night, dan langsung bobo, ga pake night cream at all. Selama 2 minggu itu juga I skipped using face masks. Saking penasaran pengene buktiin :P Result? 2 weeks of relying on the toner only, sadly I have to say no minimized pores, and I started to have a tiny bit of blackheads... :"( Well, it does not mean that the toner is ineffective sầu, it probably the mildest in the 7-in-1 series in term of the effects, but, baông xã lớn basic, toners are mainly act as the bridging to lớn the face and the cream anyways. I also like the usage of plastic bottle as being clumsy I did accidentally dropped the bottle, so thank god it was not glass bottle. Price wise it was worth it. I just reach half bottle for about...2 months use (at evening only) now? It is also fine with other brvà of Night Cream when I tried combining with 2 different brands, so it is a contender of re-purchase.


Chuyên mục: